Truc illusionist doorgezaagde meisje

Hoe werkt de truc van het doorgezaagde meisje?

Ik wil graag de truc van het doorgezaagde meisje (in de kist) doen. Ik weet dat het 2 meisjes zijn maar verder wil ik graag praktische informatie om dit zelf te doen.

Antwoorden: Truc illusionist doorgezaagde meisje

Avatar

Trucs worden vooral zelf gemaakt en bedacht door goochelaars. Ook kopen goochelaars trucs van elkaar. Ik denk niet dat je zo even erachter kan komen hoe deze truc werkt, en al zou je het wel weten niet eenvoudig uitvoerbaar zijn.
14-02-2007 17:42

Avatar

Geen idee hoe dit precies werkt, maar ik heb wel een idee over een soort gelijke truc. Hierbij wordt in een hokje, met voor- en achterdeur een persoon gestopt. Door het hokje worden zwaarden (allemaal nep natuurlijk) gestoken. Maar wat je niet ziet is dat de persoon in de doos snel door een achterdeurtje kruipt en tegen de achterkant van het hokje staat. De illusionist steekt de zwaarden erdoor en de voordeur gaat open... maar waar is de persoon in het hokje? Weg! (staat gewoon achter het hokje, maar dat zien we zogemaand niet ;-)). En een dubbelganger loopt zo het begin van de zaal binnen...

let wel even op natuurlijk als je zo'n truc zelf doet dat er niks fout gaat...!
AdPiet | 14-02-2007 21:52

Avatar

Gewoon, de doos is opgebouwd uit twee ruimtes, in elk van hen zit een persoon
15-02-2007 08:51

Avatar

"Gewoon, de doos is opgebouwd uit twee ruimtes, in elk van hen zit een persoon"

Fout, de doos is opgebouwd uit 3 ruimtes. De voorste persoon steekt met haar hoofd uit de voorkant, de achterste persoon met haar benen uit de achterkant, je steekt de zwaarden in een klein tussenstuk tussen de 2 ruimtes, dit is de derde ruimte...
Lukas | 25-02-2007 14:58

Avatar

Ze wordt gewoon echt vermoord door die zagen en bij de volgende keer gebruiken ze gewoon iemand anders
06-08-2013 21:08Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Truc illusionist doorgezaagde meisje