Stichting Fairwood

Wilt u ook uw teakhout verkopen?

Na enige twijfel is er toch eindelijk een organisatie in teakhoutbeleggingen die wel zijn afspraken nakomt. Enige reden van twijfel is weggenomen omdat de teakbomen die ik heb gekocht en verkocht allemaal netjes zijn betaald volgens de afspraak die ze maken voor doorverkopen van je teakhout, doet me deugt, een vriendelijk bedrijf wat wel eens gezegt mag worden

Antwoorden: Stichting Fairwood

Avatar

Erg boeiend verhaal....
Frank | 20-02-2009 15:25

Avatar

Ik snap ook niet wat nu de bedoeling is?
Irma | 20-02-2009 15:28

Avatar

Geregeld in de pers verschenen die teakhoutbeleggingen klopt inderdaad dat Fairwood zijn klanten goed behandeld, ben zelf reeds eerder uitgekocht door een verkoop van mijn bestaande plantages in Brazilie en heb een goede prijs ontvangen voor mijn verkoop. Het blijkt dat ze goed internationaal vertegenwoordigd zijn en voornamelijk hout verkopen aan bedrijven in het buitenland mbt de Co2 uitstoot en compensaties etc. etc. hoe dan ook jammer dat ze niet altijd van die kortlopende contracten hebben.
21-02-2009 15:50

Avatar

Ben half januari in zee gegaan en afgelopen week opnieuw aangekocht bij Fairwood. Op korte termijn is mijn teakhout van Terra Vitalis verkocht, ik kreeg weliswaar niet de hoofdprijs maar ben wel content. Is er iemand die met mij samen een deelname wil doen in Fairwood aangezien mijn middelen beperkt zijn?
26-02-2009 11:18

Avatar

Grappig dat er zo goed wordt gereageert, mijn broer heeft zijn belegging ook lopen bij die Fairwood we zijn benieuwd naar ons rendement wel blij dat het positief in het nieuws is. Dat bevestigd ons gevoel. Groetjes Henny.
26-02-2009 12:37

Avatar

VRAAG? waar kan ik mensen vinden die samen met mij een Fairwood deelname kunnen doen?
27-02-2009 10:36

Avatar

Hallo met Merlijn uit Breda, ik heb een teakdeelname die ik wil verkopen en ben benaderd door Stichting Fairwood om de stukken die ik heb aan te bieden voor verkoop. Mijn adviseur geeft mij groen licht gezien het trackrecord van Fairwood maar waarom zou ik mij hout niet gewoon houden aangezien de prijzen goed zijn. Ik wil allleen maar stellen dat wanneer je geen geld nodig hebt hout een prima alternatief is voor bijvoorbeeld aandelen of banksparen. Zeker in deze tijden!
28-02-2009 12:03

Avatar

Ben voor de eerste keer uitgekocht en heb mijn deelnamen van eerder ook kunnen verkopen. Het is gelukkig een goede organisatie nu dit is gebeurt ben ik weer in goede financiele conditie en heb weer geloof. Het klinkt soms te mooi om waar te zijn alleen ook in economische tijden als dit zij er nog mensen die graag voor een dubbeltje op de eerste rij zitten, dat werkt soms in het voordeel van een ander. Fairwood kan daar over mee praten. Chapeau. (een tevreden investeerder uit Bloemendaal).
19-03-2009 10:25

Avatar

Met name de korte looptijden zijn interesant aangeslagen bij Fairwood. Ze verkopen aan een bedrijf in het buitenland die goede prijzen geeft. Daarom kunnen ze dit doen, als je wilt verkopen is dit de kans.
24-03-2009 15:38

Avatar

Stichting Fairwood mag zich eerst nog wel eens bewijzen.
Wel deelgenomen, maar de papieren, verzonden in de bijgeleverde envelop werden onbestelbaar teruggestuurd met de mededeling:Stichting Fairwood vertrokken.
Is dit het eerste teken van oplichterij?
Of is het een fout in de adressering van hun eigen voorbedrukte envelop?
16-07-2009 14:13

Avatar

Ik heb ook een participatie in Stichting Fairwood genomen. Nu blijkt dat Fairwood een fake organisatie is. Ze zijn niet alleen vertrokken uit een kantoor in 's-Hertogenbosch, maar hun telefoonummer is opgeheven, op emails wordt niet meer gereageerd en ook hun gironummer bestaat niet meer. Ik ben 9300 euro kwijt. Zijn er nog meer slachtoffers?
31-07-2009 14:07

Avatar

Jongens kijk hier!! Ik heb mij al aangemeld.


http://www.bartelsadvo...wood-niet-bepaald-fair
Bertvd | 17-08-2009 15:19

Avatar

Ik ben ook voor 9300 euro het schip in. Zojuist heb ik me ook bij Bartels Advocaten aangemeld.
21-08-2009 16:02

Avatar

Ik ben op 11 februari van dit jaar benaderd door Faiwood om te participeren voor 5000. Ze garandeerden terugkoop.
Mijn schoonvader (ex financieel planner) vond dat wel een beetje vreemd en vond dat het wel erg op een zogenaamde piramide constructie leek. Hij heeft zelfs nog persoonlijk contact gehad met naar ik meen Pascal. Mijn schoonvader heeft me afgeraden om in te stappen. Het ongetekende contract ligt hier nog naast me. We zijn na ons Legiolease debacle ook een stuk voorzichtiger geworden.
Ik hoop voor hen die wel ingestapt zijn op een bevredigende afloop.
16-12-2009 11:39Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Stichting Fairwood