Laagste IQ

Welke persoon had het laagste IQ ooit en wat was zijn iq?

Ik zie net dat William James Sidis een IQ tussende 250-300 had, dan ben ik wel benieuwd wie het laagste iq had en wat zijn iq was.

Antwoorden: Laagste IQ

Avatar

Bonnie St. Claire bezit het record voor laagste IQ tijdens de Nationale IQ-test

Elk jaar zendt BNN het programma 'De Nationale IQ-test' uit, waarbij de kijker zijn intelligentie quotiŽnt kan laten uitrekenen. In de studio wordt dezelfde test uitgevoerd door bekende en onbekende Nederlanders. In 2006 besloot de omroep de test ook eens voor te leggen aan een orang oetan, om zo eens te kijken hoe deze het er vanaf zou brengen. De score van 75 van orang oetan Sandy werd door celeb Kelly van der Veer maar net evenaard (77). Een jaar later zou Bonnie St. Claire deze score echter niet halen.

De zangeres kwam tijdens de test in 2007 niet verder dan een IQ-score van 52. Volgens St. Claire zou haar slechte score zijn veroorzaakt door een ondeugdelijk stemkastje. Volgens BNN blijkt uit onderzoek achteraf dat er geen technische problemen met Bonnie's stemkastje waren, maar dat ze meerdere malen niet of te laat antwoord had gegeven. Bonnie St. Claire kondigde aan privť een tweede te willen laten afnemen en het resultaat bekend te zullen maken als dit hoger uit zou vallen dan tijdens de Nationale Test. Vooralsnog is echter niets van haar vernomen.


Bron: wonderlijkeweetjes.nl
Geert93 | 26-06-2008 09:19

Avatar

Van alle zwakzinnigen heeft ongeveer 1-2% de classificatie "diep zwakzinnig" (Engels: profoundly retarded). Die classificatie wordt toegekend als het IQ onder de 20 (zie o.a. E-psychiater). Cases die bekend zijn: Joseph Saikewicz had een IQ van 10 toen hij 67 jaar was. Uit de verslagen van de US Supreme Court (Hoge Raad) komt nog een Romeo naar voren met een IQ van tussen de 8 en 10. Het mag duidelijk zijn, dat als iemand in dergelijke mate zwakbegaafd is, dat ook de meting minder makkelijk kan plaatshebben (en gelukkig is het geen wedstrijd).
Filminfo | 04-07-2008 07:12

Avatar

Ik weet iniedergeval dat patty Brard een IQ van 52 heeft. maar dat is alleen het laagste IQ van alle BN'ers.
22-09-2010 17:46

Avatar

Ik ben zelf niet slim maar heb wel de ambitie om de komende jaren op allerlei verschillende manieren zoveel mogelijk kennis op te doen.
23-09-2010 17:22Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Laagste IQ