Ruimte

Hoe poets je je tanden in de ruimte?

Altijd heeft bij mij de vraag gehangen hoe je toch je tanden in de ruimte moet poetsen... Je zit sowieso met de helm op je hoofd, en er is natuurlijk geen zwaartekracht... en daarnaast, hoe spoel je vervolgens je mond?
zou daar graag toch is een antwoord op willen...

Antwoorden: Ruimte

Avatar

Als jij op een brommer of motor met een helm op rijdt, ga jij dan je tanden poetsen?
Als ik astronaut zou zijn zou ik bij kwalijke adem (kan in die helm natuurlijk erg hinderlijk zijn) gewoon een kauwgompje nemen. Als die op zijn dan laat ik m'n schroevendraaier vallen (of waar dan ik ook mee bezig was) en ga ik terug m'n spacestation in, doe die lastige helm af en poets daar m'n tanden met mijn lippen zo stevig mogelijk op elkaar om het spacestation niet onder te spetteren, spoel mijn mond en spuug alles in een zakje, of misschien hebben ze daar zelfs wel een apart slurp-apparaat voor (net als bij de tandarts, maar dan duurder). Dan zoek ik nieuwe kauwgompjes, doe die helm weer op en ga via de luchtsluis weer op karwei in 't eindeloze vaccum.
Berendbotje | 30-06-2008 20:33

Avatar

Als je alleen kauwgom gebruikt zouden uw tanden na een paar maand in de ruimte denk ik niet meer in zo'n goede staat zijn :p
Het voedsel dat ze daar eten is wel bijna allemaal (visceus) vloeibaar (uit afgesloten bekertjes met een rietje) dus misschien is alleen een straf spoelmiddel wel goed genoeg, en daarna laten wegzuigen met zo'n ding als Berenbotje schreef...
Kepela | 04-08-2010 15:48Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Ruimte